Friday, December 31, 2010

Air Terjun Bukit Kancing



Tarikh : 30hb Disember 2010
Tempat : Bukit Kancing/Sungai Kancing , Selayang

Nama sbenar tempat nih memang aku tak tahu sama ada Bukit Kancing or Sungai Kancing tp tempat dia kat Selayang, dekat2 dgn Rawang. Tak kisah la nama ape pun asalkan dapat mandi puas2x sudah..Mula2 aku memang niat x nak mandi sbb plan sbenar ak lepas amik cek kt kolej ak nak trus gi lrt balik kedah (dah siap bwk beg baju skali) tapi pikir2 balik, baik aku spent time dgn housemate aku sehari lagi kt KL nih , trus ak ckp kat member ak yg tgh drive time tuh nk join diorng =p .So apalagi, terus patah balik amik 2 org member ak then trus pergi. Perjalanan dari KL makan masa hampir sejam lebih gak la.. Dlm kul 11 kitaorg smpai =)

Kat bwh ni ada aku letak sikit gambar :

Ni la member2 ak yg join aktiviti nih =)

Rehat Sekejap =)

Jangan ingat air tu cetek, paras dada jugak la, tu pn aku berdiri atas batu sbb nk amik gmbr

Time ni dah nak balik, smua dah penat =(

Mana jalan yg mula2 dtg nih ????

*Itulah pengalaman aku pada hari tersebut, insyaAllah, ti kalau ad masa ak upload lg pic2 yg laen =)

SAYORANARAAA.....



8 comments:

aMy SiDeK said...

ouh die dekat dengan hutan lipur komanwel ke?
aku lupa laa..tapi slalu g situ..haha

xcyber said...

x silap la..
mmg dekat2 situ r

Wan Zulqhairi said...

jaoh x dari serdang?

E.d.Y said...

wah..bestnya..lama tak mandi air terjun

xcyber said...

Wan : serdang? kaoh la...
serdang kn kt Kdh, yg ni kt slangor

E.D.Y : hehe, tu yg teruja sngt2

i am S!L4H.. said...

bstnye tgok air tejun tu..lme x g...ishhhh

fadhdeela said...

mak datukkk bestnyer..cantek lak tu!!nak g la nnt!

im following u :P

Jom singgah: Anak2 Buahku yang Comey!!

xcyber said...

Hehe..
tu la fisrt time gi kott..
x pe pasni nk gi lagi.. =)