Tuesday, March 1, 2011

GIVEAWAY PERTAMA: Jom Blogwalking Contest

Nampak best kan?Hadiah pun best..Nak tau? klik gambar kt atas tu tuk tngok hadiah..Dan sila klik gambar kat ats tu jugak tuk join k..Actually dah x de mood nk join contest..Fair & Unfair mesti terjadi last2 kan..x pe la sbb abg terror ni baik giler dgn xcyber..So join la jugak, bkn je kat shoutbox jer..tp dia siap invite kat phone lagi tuh.So, ni first time Abg Terror buat contest.Jadi nak support die la..Yg lain tuh, join ramai2 lagi baik..
Pakat2 join la yer.. Masuk n bg support kt dia

SILA LA KLIK GAMBAR KAT ATS TU UNTUK JOIN K
FREE JER TAK PERLU BAYAR PEPE =)

Syarat Penyertaan:
Mestilah warga Asia Tenggara, tidak menggunakan auto blogwalking, tidak hisap dadah, tak buat maksiat, tak minum arak, solat jangan lupa yea, tidak pernah menderhakai kedua ibubapa, tak pernah buang bayi, tak pernah lumba haram, tak terlibat dengan masalah sosial, tak ponteng skolah dan tak pernah pecah rumah. Kalau nak folow, folow la....lau tak pun still sah penyertaan.


Cara-cara Penyertaan:
1. Ambil banner dan pamerkan ke blog anda selama kontest ini berlangsung.
2. Abgteror tak wajibkan sesiapapun untuk membuat entry atau tag rakan. (kalau nak alhamdulillah, syukur, tuhan jea yang dapat balas jasa baik anda) Abgteror benarkan untuk copy paste post ini.
3. Cara blogwalking mestilah melalui klik banner yang diberikan. (untuk mendapatkan referal blog, bukan dari shoutmix)
4. Abgteror mungkin akan kurangkan bw untuk tidak berlaku ketidakadilan. (bukan sombong)
5. Pemenang akan ditentukan mengikut jumlah link terbanyak dalam stat refferal.
6. Sila sahkan penyertaan anda di ruangan komen.

Abg Terror ni baik ngan AM sngt2.. Hehe , first time knal dia dah buat 1 header tuk AM..tngok kat bawah ni..sbb tu la am suke tlg dia..buat baik dgn org yg buat baik dgn kita..My father said =)
Ni header yg dia buat :



Cantik kan? hehe..Suke sngt2

p/s : jgn invite contest pasni, dah malas nk join mention awal sbb
takut nanti rase mcm xcyber ni jahat x nk layan contest korunk plak =)

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

4 comments:

nuruljannah sukhri said...

nk join tp x reti nk buat gmbr ada link mcm tu.boleh x bg penerangan skit..

nuruljannah sukhri said...

nk join tp x reti nk buat gmbr ada link mcm tu.boleh x bg penerangan skit..

amny.. said...

mcm menarik..:)

xcyber said...

menarik for me .. its enough
abg terror, like ur contest =)

p/s : dah x nk join contest yg tawarkan hadiah2 mahal2 lg.. hadiah biasa2 dah cukup memadai asalkan ADIL