Thursday, March 3, 2011

I Am Number Four - Free Download

Semalam baru je ak gi tengok citer nih dgn taman baik ak Amy Sidek
Excited nak tengok dari hari sabtu lagi, then tukar ari ahad, x jadi jugak last2 pilih hari rabu memandangkan hari rabu GSC murah kan? hehe.. amik kesempatan la lgpun class abis kul 2 =)

FILEM: I Am Number Four
ARAHAN: DJ Caruso
PELAKON: Timothy Olyphant, Alex Pettyfer, Dianna Agron,
Kevin Durand, Teresa Palmer dan Callan McAuliffe
GENRE: Aksi Fiksyen
TAYANGAN: 24 Februari 2011

I Am Number Four sebuah simbolik persahabatan dan konflik cinta tetapi diterjemah dalam konsep fantasi menarik. Setiap satu pembangunan babaknya disuntik nafas pengarahan berbeza dan segar untuk menarik perhatian penonton, khususnya golongan muda.

Sembilan bayi makhluk asing terlepas ke bumi selepas dunia mereka, Lorien hancur dimusnahkan golongan Mogadorians yang memusuhi keturunan mereka. Namun kejamnya, Mogadorians masih menjejaki sembilan individu istimewa itu hingga ke bumi.

Sembilan komponen itu dikurniakan kuasa hebat yang dimiliki sepanjang mereka membesar. Mereka turut diberi nombor bagi mengekalkan identiti masing-masing selain seorang penjaga bagi memastikan kuasa dimiliki konsisten dan dapat dikawal.Memandangkan sembilan itu menetap di dunia yang penuh manusia yang kaya dengan adat dan budaya, mereka perlu bijak menyesuaikan diri.

Tiga terawal berjaya dibunuh Mogadorians, dan kini mereka memburu individu keempat iaitu Alex Pettyfer yang menggelarkan dirinya John Smith berpindah ke Paradise, Ohio selepas jejaknya diperhatikan. Bosan hanya menyembunyikan diri, Smith ingin kebebasan seperti remaja lain dan membuat keputusan memasuki sekolah.

Status pelajar baru membuatkan Smith dibuli, namun menemukannya dengan gadis jelita yang juga jurugambar, Sarah (Dianna Agron). Smith ingin memperjuangkan kebebasan dirinya. Smith ingin merasai nikmat jatuh cinta dan mula menentang penjaganya.

Tapi akhirnya dia mula faham tentang dirinya.kuasa yang dikurniakan kepadanya, malangnya dia dan penjaganya terperangkap dalam 1 konspirasi Mogadorians menyebabkan kematian penjaganya dan akhirnya dia membalas dendam kematian "penjaganya".Lihatla aksi yang sangat best ini apabila munculnya Number Six yang membantu dia membalas dendam =)

Ni gambar hero,heroin dan teraju utama citer nih :

Hero yg sebelah kanan k, yg sebelah kiri dia punya "Penjaga"
Yg ni gambar hero tp masa temu bual cerita i am number four

Ni la picture heroin die, cun giler kot..comel2x ak suka tengok =)

Yg ni "NUMBER SIX" salah seorang dari 5 org yg terselamat (WANTED)

Yg ni gambar kelima2 teraju utama carita nih

OK kat bawah ni antara adegan2 dalam cerita nih :

Memang rugi kalau tak tengok..Jom la g tengok kat panggung skrg =)

APA? Malas nak gi panggung? Ok, kalau malas xcyber ade solve..Jom pakat download citer nih..Terima kasih kat Abg Terror sebab bg link nih =)

Nak download klik 2 link kat bawah :

Link 1

Link 2

Enjoy k =)

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

16 comments:

man yusoef said...

mesti kualiti gmbr tak cantik lagi...huhu...tak pe, sngup tunggu BRrip punye..hahaha

xcyber said...

alah.. kan baru je kuar panggung
kalau x sabar nk tngok gi je wayang
ape la sngt RM10-12.. mmg x rugi la tengok citer nih

IrfanzBlog said...

macam best je cite nie..

xcyber said...

pernah tengok push tak?
kuada dia mcm tu tp lagi gempak..
kuasa number six paling best..
try ah gi tengok

mentrox said...

mesti gambar x lawa lagi..klu ader yg gambar cun nnt gtaw aku..huhu..

xcyber said...

ahah okeyh2.. no hal..
nk gambar yg cun lmbat lg la

baem said...

nie kompem CAM

xcyber said...

haha cam oversea la
tp gambar dia ok la jugak.. just sub x de jer

ADfeez said...

hehehe nk tgu dvdrip...:P

faiz said...

yg ni TS kualiti kan..

xcyber said...

Adfeez : ala..same la kite.. ;P

xcyber said...

faiz : x bape ok la.. better tunggu lama2 skit

Addam Juhari said...

macam best je

xcyber said...

Try gi tengok wayang..
mmg best kot.. x sabar tunggu siri 2

Miz Novexx said...

daa tengok... sangat manTOP, lagi2 mamat Alex Pettyfer tuh... haha ;)

xcyber said...

haha mmg tip top la =)