Friday, March 4, 2011

Jom check PR kita

PR?? Nama penuh dia Page Rank la
Mula2 ak pun blurr juga,PR = Perdana Menteri kot
So ak pn selidik sikit pasal nih, bermula la kerja searching aku
Thanks kat uncle google and uncle yahoo sebab tlg aku
dia bagi blog Nurhafiz sebab blog ni ada cerita pasal page rank nih


Free Page Rank Tool


Tengok kat atas....Tu la rank aku
page rank aku 0/10 la.. nak tergelak pun ade

haha nampak sangat x popular..mmg sangat2 x popular blog nih xD
tapi x kisah la apa pun sbb ak pun jrg berblogging
entry pun malas nk buat yg baru2, x de masa la lately

Korunk lak camne??
Jom check kat SINI
Takpun masuk : http://www.prchecker.info/pagerank-check-button.php


TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

20 comments:

-[miracle]- said...

same ! 0 jugak. haha :D

xcyber said...

kalau dah smpai 3 tu mmg tahap top blogger la =)

MiSs F.A said...

oo..PR ni page rank ek. ade jgk org dtg singgah blog kate tgk PR. pelik jugak ape kejadah la PR ni. buat x lyn pun. hahahh. bru tau.. thx am ^.^

IzariahzainaL said...

klu saya bkn stakat o,mesti -ve tross!HAHaa;p

xcyber said...

Miss.FA : ala, tau xpe.. ade org tnya am PR bape? mmg x tau dulu2.. hehe bru je tau td

xcyber said...

Iza : eh..kalau x daftar dgn goggle dia x de.. bukan negative..

aEn shAhirA said...

rase2 cam kosong jgak..hehe

misSbLurRy said...

yeahhh 0 jugak

noornazuha said...

alamak,lagi la tak masuk list

kamarukom said...

hahaha kosong ler jugak..chit..

Ezay Hadry said...

haha asal aku NA...not applicable..
urmm cmne nk dftr ngan google ni? bab2 SEO aku lemah

xcyber said...

Aen : kita serupa la .. adoii camne ek

xcyber said...

MissBlurry : hehe.. x pe nanti naik la tuh

xcyber said...

Noornazuha : x masuk list?? adoiii.. x pe daftar dgn SEO ..

xcyber said...

Kamarul : ala ko nanti sure PR 3 punya.. ko nye blog rmai pngunjung

xcyber said...

Ezay : adeyh kna daftar dgn google dlu la

zaty luvlianncezzz said...

ahahaha..terketar-ketar nk check pr

xcyber said...

adoii mcm nk check result exm plak ek =)

nora said...

takmo ar check
conferm akan merajuk pasni sebab dapat 0/10 :p

ENTRY HOT : Senyum ^_^

xcyber said...

hehe..ok2 check kemudian