Wednesday, March 9, 2011

Jom rebut duit dari churp2!!!

Ada 2 lagi kempen baru dari churp2
Ditawarkan dengan bayaran RM0.20 - 040 sen per klik..Menarik kan??
Jom join sama2 tuk jana pendapatan sambil blogging

Bantu sesama kita dgn ikhlas
^_^

Bagi sapa2 yg belum join lagi..
kalau nak daftar "klik gambar" kat bawah ni :


isi dgn maklumat yg betul setiap apa yg dia mintak


NEW CAMPAIGN :
click picture below =)

1) How Do You Like The Sound Of Travelling For Living?
RM0.20 - 0.40 per klik

2) Earn Points Five Times More With Just A Simple Step!
RM0.20 - 0.40 per klik

3) Here's Your Chance To Be A Proud Owner Of i-Phone 4!!
RM0.20 - 0.40 per klik


OLD CAMPAIGN :

1) Are You The Most Wanted??
RM0.20 - 0.40 per klik

2) Maroon 5 Grab HTC!!
RM0.20 - 0.40 per klik

Bagi sapa2 yg belum join lagi..
kalau nak daftar "klik gambar" kat bawah ni :

Kalau x paham ape2 tanya jer okeyh =)

xcyber tak nak la rebut sorang2
Jom la kita sama2 rebut hadiah2 tersebut

jangan lengah2 lagi k

LEPAS KLIK MY CHURP2
SILA BAGITAU KAT SHOUTBOX K

UNTUK KLIK KORUNK BALIK


Nak Tutorial Cara Pasang Iklan churp2??
Boleh cari kat dalam blog abg terror,
Klik SINI

Jika ada apa2 masalah/pertanyaan leh contact xcyber dekat :
FB : cyber_kdh@yahoo.com
Email : xcyber_kdh@yahoo.com
YM : xcyber_kdh@yahoo.com
atau kat my shoutbox =)


TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

6 comments:

SyUhAdA said...

klik sume churp2 am + HB..
jom sme2 rebut~hehe

xcyber said...

hehe thx syu..
ok2 am klik balik =)

Cik Rimau said...

er.. churp2 ni sbnrnye pasal ape ek? apa yg perlu dibuat?? xpaham.. huhu

ina said...

akak nak tumpang tanya, macamana nak buat macam adk tu, yang letak senarai iklan churp2 kat tepi blog tu? boleh buat tutorial x? anyway akak dah hit your churp2 punya iklan..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Ada yang panggil ringgit
Ada yang panggil dollar
Ada yang panggil baht
Ada yang panggil rupiah
Semua ini duit
Bikin orang belit

Duit! Duit!
Di mana kau duit
Duit! Duit!
Hutangku membukit

Ada yang benci duit
Ada yang cinta duit
(bikin perut buncit)
Skandal sana sini
Punca juga duit
Cari duit halal
Agar jangan kesal

Duit!
Duit beli duit
Duit!
Buat beli cinta

Ramai orang yang berkata
Duit punca banyak dosa
Jangan sampai makan rasuah
Nanti bangsa jadi musnah

Zaman ini zaman duit
Tak ada duit diri tercepit
Tapi jangan jadi hamba duit
Nanti musnah diri sendiri

xcyber said...

hehe nice cara u promote blog =)