Tuesday, March 8, 2011

Rezeki Dari Churp2 lagi

Klik gambar untuk paparan besar

Alhamdulillah rezeki datang lagi minggu nih
Baru jer cash out RM110 2 minggu lepas
Ari ni churp2 naik lagi dari RM16 last week naik kepada RM68.80
Syukur2..Terima kasih kpd sape2 yg klik
Kpd yg klik tp lupa bgtau kat shoutbox lepas ni jgn lupa bgtau kat shoutbox
Sebab senang nak klik korunk punye balik =)
Ingat! lepas klik bgtau kat shoutbox

Bagi sapa2 yg belum join lagi, daftar kat SINI

Churp2 still ada lagi kempen yg tawarkan hadiah menarik :

1) Milo Jam-Pack = RM2800
2) Are YOU the 'Most Wanted? = RM900
3) Maroon 5 grabs HTC! = RM250
4) Invite member join churp2 = RM1 / person

Jom la kita sama2 rebut hadiah2 tersebut
jangan lengah2 lagi

Jika ada apa2 masalah/pertanyaan leh contact xcyber dekat :
FB : cyber_kdh@yahoo.com
Email : xcyber_kdh@yahoo.com
YM : xcyber_kdh@yahoo.com
atau kat my shoutbox =)

Anyway thanks again ^_^

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

45 comments:

Fizi said...

wah..best nyer. pepe pun..tahniah sbb dpt byk duit. teruskan usaha....eh lupa nak bagi tau. klik semua iklan...hehe. ^0^

xcyber said...

fizi, adeyh kan dah slalu bgtau kat shoutbox..thx ya support me

a L i N said...

Salam,
BAru di sini.. Anyway, congrats, ye? Cuma nak tanye, mcm mane nk letak icon iklan churpchurp mcm kat tepi tue? Sy x tau mcm mane nk latakkan iklan churp2 kat blog.. Kalau nuffnang ade code die kn? Hope sudi kongsi..=)

P/s: sdh click..=)

xcyber said...

w'salam..

thx alin..ouch nak letak camtu ea? tp am x buat tutorial pasal tuh..sbb x reti nk buat..ape kate singgah blog abgterror..dia ade la tutorial,erm nk ke blog dia sila klik banner blogwalking contest kat tepi sidebar tuh

misSbLurRy said...

perggg...
rezeki sampingan yg lumayan

xcyber said...

Alhamdulillah..
sampingan dari blogging..
tp org lain yg wat hb lagi masyukk..bratus2

a L i N said...

Ye ker? Okay.. Thanks 4 sharing, ya? =)

xcyber said...

owh welcome2 =)

pneumedic said...

xcyberlink - Hii #Maroon5 *gushes* Can't wait for their concert! Grab a #MaxisHTC and get the concert ticket for 30% off. Check out the list of phones!
bukti aku klik churp ko haha

xcyber said...

waa... thanks ya
x sangka kat twitter pun ade org klik jugak

Cik Jierah said...

waaa. best nye bangg. hahahaha.

xcyber said...

Jierah : nak jugak??

AkieZecky said...

bestnye.. sy baru bapa RM jer.. huhu.. click gak churp2 awak

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

tahniah lo babe..nice 2 meet u..=)

.:|kamaryeah|:. said...

wow~
kagumnya~
tahniah btw~

xcyber said...

akie : alahai..thx yer sbb klik

xcyber said...

Siti : nice to meet u here too =)

xcyber said...

kamariyah : time kasih bnyak2..jum buat jugakk

srikandi cinta said...

eh, sy klik awk punya hb & nuffnang,..klik saya balik okay..tq :)

srikandi cinta said...

jom follow blog saya :)

.:|kamaryeah|:. said...

da ade da churp churp nie~
tp x memihak kot~
hee~
or mgkin jgak sbb xtau care gunakn sepenuhnya~

Puanbee said...

wah rajin kempen heee...tahniah !

Norgadis Labuan said...

tahniah... murah rezeki nampaknya...

xcyber said...

srikandi : okeyh2..follow and klik2

xcyber said...

kamariah : erm maybe la kot..tp owg x guna kat fb tau..just blog and twitter jer

xcyber said...

puanbee & norgadis : thanks..x rajin pun kempen =)

MiSsZ said...

Tahniah2... MiSsZ nak ajak awak tambah duit kat sini pulak..lumayan!!!

http://missz84.blogspot.com/2011/03/jom-tambah-duit-sambil-blogging.html

xcyber said...

hehe thx coz invite =)

Cik Jierah said...

nak nak nak $$$ *blinkblink*

xcyber said...

Nak?? hehe jumla buat churp2..ti am tlg klik =)

SyUhAdA said...

wah..
besnye am..
syu nye ckit je naik..~

xcyber said...

adeyh..
am pun x sangka dpt sambutan menggalakkan dr blogger..thnx to all =)

Cik Jierah said...

yeke am? eh, baek nya die HAHAHA p taktau cara nak buat lah. agaggaa. tipu je.

syuwai said...

bestnya tp belum ada keyakinan nak letak iklan churp2x tu lagi lah..huk2x x.x

xcyber said...

cik jierah : huhu x tahu ek?? haha

xcyber said...

syuwai : x pe.. kalau x nk letak skrg lagi pun x pe..its ur decision

nur'aifaa said...

wah , byk nye pat . i pon da buat churp . tapi ta reti nak gune cane . hehe

xcyber said...

alahai nur..
syg la kalau x gunakan manfaat yg ade tuh

Cik Jierah said...

tak tau tak tau HAHAHA.

xcyber said...

tak tau?
ok2..pasni wat2 tau plak

NuRuL MoHaMaD said...

alhamdulillah...
tahniah ye..
^_^

xcyber said...

Terima Kasih

sop said...

sop dulu guna juga ayat spt tu utk pelawa rakan2 klik tp agak bahaya.. takut nanti kena tahan akaun.. huhuhu

xcyber said...

sop, dia x kn jejas ape2 la.. akaun kena tahan?? kan dia ckp tu social sharing.. so sharing la kat mana2..am dah tnya pihak churp2 pasal share kat blog..diorng kasi jer

Blogger said...

QUANTUM BINARY SIGNALS

Professional trading signals sent to your cell phone every day.

Start following our signals today & make up to 270% a day.