Thursday, April 7, 2011

Aku, Churp2 Dan Cash Out

Aku
Hari ni paling bosan
Aku x gi class tax sebab kemalangan smalam
sakit bahu,lengan dan pinggang kiri aku
tapi apakan daya? Okey, DAHH!! bunyi mcm sentimen plak!

Churp2
Genap 4 bulan aku berchurp2, jadi ..
Aku syg churp2

Aku suka churp2
Korunk lak?

Cash Out

Sila semak gambar bawah...
Tak nampak pi ambik kanta!!
Dah boleh cash out
..2nd cash out la!!
Thanks sapa yg klik
korunk pukoi churp2 aku ehh
OK!! AKu pukoi churp2 korunk balik dgn mouse nih


Sebab aku x tau apa nak update , churp2 lagi jadi topik utama!! Bodo.

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

23 comments:

Jack said...

tahniah2..aku belum merasa lagi cashout churp2 ni...haha

flyhigher

diyana said...

taniah3!!..;))

fazreen said...

xcber...macam mane nk dpt cepat dpt duet dari churp2...saya baru RM3+ je..

Cute MuM said...

cepatnya dah sampai rm100..
camner nak buat tue?

Cik Jari said...

waahhhhh...churp2 lagi masyukkkkkkk dari nuffnang eyh???

Cik Su Life Cycle said...

uwa... cik su tak boleh cash out pun lagi..

cik hemo hemo said...

oooo, dapat doit ye. cepaat blanje cek hemo. ekeke.

saya_arief said...

tahniah2..

Shamsuddin Amin said...

tahniah...
nak juga la...^^

shereena said...

congrats!nak minta blnja mcd^^

AYuNG said...

wow....4bulan join dh buleh cash out???

ayung dh 4 bulan join income xsmpai 10hingget lg...cam payah jer cop2 nih....

Rose Johari said...

tahniah! ;)

kay_are said...

waah.. tahniah!! bile nak merase camtu.. huu

Miss Dill said...

best2!

Miss Dill^^

Liey Yatiey said...

best ! tahniah2 ;D hihi ^^

~Fara said...

tahniah!.. churp2 ni yg mana eh? aku ade nuff je

kyle said...

tahniah! kyle nyer x berjalan pun, huhu....

fendy said...

congrats. :)
boleh lah belanje ni.
huhu

cacing said...

pergh! kencang gila ko punya churp!

Atie Serina said...

wah! gile kentang byk..hehe..

nk try says.my x?
lebih kurang cam churp² gak..
wat² hobi da mase lapang..

http://atieserina.blogspot.com/2011/04/saysmy-menguntungkan.html

cengkerangcipot said...

1word: jeles!
hahaha...
tahniah beb

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

akak pu8nya 0 lagi...
bila nak dpt duit cam atas tu erk (hehehe)

Blogger said...

QUANTUM BINARY SIGNALS

Get professional trading signals sent to your mobile phone daily.

Start following our signals today & make up to 270% per day.