Wednesday, April 6, 2011

Hari Malang vs Aku Happy


MALANG!!
Nak salahkan takdir ke?
Oh tidak,JANGAN!! ni salah satu kecuaian aku juga

Ok! Aku pun Admit it!!!

Cecite sikit
Sikit je okeyh, tadi after lunch with my bestie
Balik hujan renyai, jalan lembap siot, naik motor pun slow2 jalan licin

Uols nak tau pe jadi? Masa kat simpang tiga ade 1 avanza ni
x tau dia sedar ke tak yg signal dia kurang function

Damn!! Aku rushing time tuh, x nampak signal dia mcm "nak mati tp mau hidup lg"
paham kan? maksud dia, lampu tu kelip tp lambat sngt..

so x aku mmg terperasan btul2

Aku potong la die
BUMP!!! perlanggaran terjadi
Agak teruk gak la kete dia kemek + cakaran2 unik

Mmg mahal kos nak repair balik =)


Siap kena bayar ganti rugi lg RM150 =)

Nasib avanza jer.. kalau BMW? OMG!!

Actually mmg dia minx mahal tp dsbbkn salah dia and salah ak jugak

+ pakage student price =)

dpt la discount kannnnnnnnnnn (tu yg aku suker tuh)


Tapi yg ajaibnya aku x cedera sngt ^_^

Thanks to God!! Alhamdulillah..
Ade la lebam2 kat lengan + pinggang and ade cedera sikit kat kaki

Motor? Of kos la TERUK doe.. mati aku nak jawab ngan fmily aku

Then ptg td abg aku yg kt S.Alam dtg jenguk aku

Ops dia x bimbang motor, tp bimbang aku cedera kat mn2 kew

Kos repair motor? Ade la mahal jugak dia ckp

So dia support =) Thanks to my 3rd brother ^_^



HAPPY!!!
Bukan 1 fairytail
tp ni kisah "aku dan dia"
nak tahu apa?
biarla rahsia, takot2 dia baca my blog nih =)

KANTOII plak karang kan ;P


TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

21 comments:

mysara said...

alhmdlh kamu slamat..:)

aik, x-cdent pn ada stdt price ke?? :DD

tett ♥ said...

emm laen kali be careful okay.

nurain said...

hadoih..beware.kemalangan berlaku kat mane2 je.

p/s: pesanan cik misi.keke

AliaJustea said...

apa yg happy tu? nak tahu....ngeh3..
bia la si dia baca...nak tahu jugak! nak lah! naaaaaak!

Rose Johari said...

Alhamdulillah, nasib tak teruk kan? hati-hati lain kali ya...malang x berbau.. ;)

kecHik said...

syukur xda pape..=)

Liey Yatiey said...

Nasib xda pape . hee .

cemomoi said...

eeelok cek doktor kekadang luo ok tapi dalam sapa tau... kekadang dah dua tiga ari baru rasa seliuh la

Opah Kentang said...

sib bek am tak de ape2
ape y terjadi tu ade hikmahnyer la..
opah rase. :)

fendy said...

syukur selamat.next time hati2 ok. :)

si para para said...

ada hikmah kan di sebalik apa yang berlaku...
:)

HairiAks said...

Urmm..
slmt x da apa2 kan..
Thanks God..

ctpayong said...

alhamdulillah tak cedera terok.

miss sixteen said...

pelik bin ajaib..
moto teruk tuan dia sikit2 je..
btw, alhamdulillah takde pape teruk kan..

Liza @ Adzriel AB said...

yg penting selamat. he..he.. bermanja dgn abg ke 3 ye..

missSenget said...

syukur takda ape2..

err..kem salam kt 3rd brother tu ek.. hahahaha

Madam Pam said...

tu kira bernasib baik tu...x lah seperti tajuk entri....

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

haha..siap student package tatahan tu...

Nurul syahirah (-_-) said...

sabar itu kekuatan jiwa... setiap yg berlaku ada hikmahnya... hehehe

Misz Muffin said...

laaa.. yang hepi tu ape..nk tau jgak.. hehe

Blogger said...

QUANTUM BINARY SIGNALS

Get professional trading signals sent to your mobile phone daily.

Start following our trades today & profit up to 270% per day.