Sunday, April 3, 2011

Nuffnang RM74.69

Duit Nuffnang naik lagi ler
tengok gambar kat bawah ni la
dah letih nak citer pasal nuffnang ni
semalam tengok RM67.52 tapi ari ni naik lagi la
So, time kasih la yer Uncle Nuffnang =)

Uncle Churp2 pulak skrg yg malas nak bg duit =(



So semua BE aku dah matured kecuali yg terbaru tu
Baru RM1 lebih =)

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

11 comments:

a m e said...

ame nye nuffnang dah almost two weeks tak naek . :( nape ehh ?

xcyber said...

owh ini BE yg dah metered..

My nuff pun sama.. ala dia skrg dah lambat update la

a m e said...

ohh ye ke ? maybe laa dah lambat . huhu .

btw , good luck with your BE and nuff okayy .

KiD said...

masyuuuukkkk... terbaikkkk!!!!

~~zAnAfAhMi~~ said...

bagus la...akak ni dah bertahun blog, baru daftar nuff...kesian akak..16 hengget je.

keunggulan wanita said...

Samalah kite...semua dah Metered sekarang ada 2 BE pulak.

noyis gila kentang~~ said...

nak tnye,kite dah daftar.lame dah.tp earning xmsk2 pon..rm0.00 je dr ari 2.hahahah.camne nak wat?

AliaJustea said...

waaaa! bole belanja ni.. hehe

kumfye said...

good job!! more earning coming in...

IrfanzBlog said...

sy punye nuffnang da tido..duet tak msok dah 3 minggu..sdey..

nanie zainudin said...

wakakaka..mcm2 sy banyak dah follow tips..but still 25sen..haha... xluck maybe