Monday, February 7, 2011

Jom join Sahabat Blogger =)

Bru dpt tau tadi..masa tgh bw tetiba nampak kt ruangan komen some1 ade org post IreneMarcello dgn otai2 blogger yg lain ade kat situ mlm tadi..
So tekejut jap,aik??diorng watpe kat situ?ape mende tuh?
Then, join la mentde tuh disebabkan perasaan nak tahu ..rupanye mende tu group untuk para blogger kat FB..yg tuh rupenye, tp mmg best la..ada 2k lebih dekat 3k blogger yg active dlm group tuh..skali post mmg masyukk la..hehe
Sapa ade fb??hehe smua ade kan? ape lagi, jom terjah nak?

Baru je tau pasal ni =)

Nak join diorang tak??


P/S : kenal x IrineMarcello??

Sedikit info pasal IreneMarcello ;
- Dia antara otai blogger ..tngok follower dia dah ckup..12.7k lebih kot..2 bulan sblum ni bru je 10k..mmg cepat giler!!Jom terjah blog dia jugak : IrineMarcello

p/s : Esok(7/2) balik KL, start kuliah tp trpaksa ponteng gara2 tiket bas sudah habis =)

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

35 comments:

ijam ismail said...

DAH JOIN DA..
MMG BEST

xcyber said...

hehe
mesra sesama kita

Naz said...

best nya ada komuniti camnie =)

~~su manje~~~ said...

Geng Blogger..?
sumanje blum join lagi....
der pe yang best kat sana....?

nanti kalau lapang ym su...
nak tau jugak info ttg geng blogger...leh tak itu pun kalau ada kelapangan dan sudi...nak e-mail su..
su tak de geng kat sana kalau join...ekekekekk

pak long said...

salam...
dah joint dah pisbok SB

xcyber said...

Naz : hehe smoga enjoy kat sana

xcyber said...

sue : InsyaAllah, nanti am tlg bgtau pasal SB kat sue..

xcyber said...

Pak Long ; w'salam..ok2..slamat beramah mesra yer

CahayaCintaIlahi said...

nak jOIN gak la mcm gempak jew ngee besh2.. tq for info ekh ;)

xcyber said...

hehe..
jom2 meriahkan group kat sana..
mmg dah tersngt meriah skrg

muniraksasa (; said...

baru join 5minit tadi ;p

Bro Framestone said...

nak lagi best, moh join gathering akan datang

last gath, heliza join sama... n beberapa otai blogger join

tetapi bro terlupa invite irine seba die inform bro yang die xsihat lagi time tue..

now die majuk dengan bro

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

xcyber said...

munira : hehe jom gempak kat sane

xcyber said...

Bro : hehe thx admin singgah sini..InsyaAllah if ade gath kat kawasan utara/kdh , AM sure join.. tp x leh janji ek.. ok2..ti am masuk blog tuh

Dawa said...

dah join dah. mcm best komuniti ni :)

xcyber said...

mmg best pown..
so meriahkan la suasana kat situ ek

krole said...

wuahhh!!thanks tok info ni bro...krole join!!!yeahhh!!!

krole said...

bro krole tag bro join kontest...hrp join ye..mai r blog~

xcyber said...

krole : thanks yer =)

amira afiqah said...

wuhuu..da join.HAHA.boleh lepak sana lak.

xcyber said...

hehe mmg x sempat nak bace la lepak sane..
gila2 punya blogger..typing fast giler

Addam Juhari said...

join sudah,,

xcyber said...

ok2..
jumpa kt sana

KUREKURE COMEL said...

perhh....nk join jgk la...

xcyber said...

jom la..
anda dialu alu kan =)

Cik Kamoo said...

kenal irine nie....dah lah comey!! blog dia simple tp best

xcyber said...

hehe peminat dia jugak ea..
bagus la =)

ayie said...

huhu group sb yang sangat laju yg join..hehe

AfiQ said...

memang syok group ni!! meriah! hahaha.. irene marcello, sape tak kenal.. cantik kot beliau.. hahaha.. =P

xcyber said...

ayie : hehe kalau nak main julin2 masuk la SB slalu..

xcyber said...

afiq : hehe btul2.. stuju skali with u =)

Novelgurl said...

Assalamualaikum

ooo..hehe

Along Usop said...

dah join dah pon.. :)

xcyber said...

Novelgurl : waalaikumsalam w.b.t

xcyber said...

Along : hehe.. just 4 information