Friday, March 18, 2011

Lagu Mizz Nina paling tinggi dimuat turun

KUALA LUMPUR: Penyanyi tempatan, Mizz Nina meraih kejayaan membanggakan apabila single, What You Waiting For mencatat jumlah muat turun tertinggi kategori lagu Inggeris tempatan.

Pencapaian itu merujuk pada lagu itu dimuatkan turun melebihi 600,000 unit mengikut tempoh, sejak Julai 2010 hingga Januari lalu.


Atas kejayaan itu, Mizz Nina atau nama sebenar Shazrina Azman menerima plak penghargaan daripada syarikat pengendali perkhidmatan, Maxis, semalam.

Mizz Nina, 30, berkata pencapaian ini suatu yang luar biasa buatnya apatah lagi lagu itu popular dalam tempoh singkat selama tujuh bulan.


“Saya berterima kasih pada semua pihak sama ada stesen radio yang banyak memutarkan lagu ini termasuk peminat dan media yang banyak menyokong,” katanya.


Menurutnya, lagu ini turut mencatat kejayaan apabila ditonton 2.6 juta pengunjung menerusi laman sesawang, YouTube. Lagu ini bukan saja popular di kalangan peminat tempatan malah menembusi pasaran antarabangsa apabila ia menampilkan duet bersama penyanyi popular Amerika Syarikat, Colby O'Donis.


TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

2 comments:

spanner7000 said...

aiseh, mizz nina nak kahwin dgn nor ke? abis aku camner? huhuhuhu

Blogger said...

Ever wanted to get free Twitter Followers?
Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?