Monday, April 4, 2011

Churp2 Dah Bayar Aku!!

Arigatooo..
Tu je aku leh cakap kat churp2
Sebulan stengah tunggu status tu baru ko nak tukar jadi PAID ek..

tak pe aku kan penuggu kamu yang setia.. hak2 =)
Bagus la ko nih churp2, cayunk ko banyak2 ^_^

Tu la sape suruh x nk klik2 churp2 yg ade kat sidebar blah kanan ni kan?

Sebab ape suruh klik? Sbb nanti aku klik korunk punye balik la

So income korunk pun naik la jugak kan?

Tak daftar lg kew??
Erm so daftar la skrang


So skrg churp2 aku semakin menghampiri 2nd cash out
just lagi RM11 jer lg tu cash out,nah!! tengok pic kt bawah ni :


Bila la cheque nak sampai kan?
Ehh, dok sengih2 tuh jgn lupa plak join contest kat blog nih tau
Hadiah dia wang tunai la..

Menarik tuh x nak ke??So join la skrg..

Mana tau duit churp2 ni jadi milik korunk yg jd pemenang kan?


P/S : JGN LUPA KLIK2x =)

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

43 comments:

MiSs F.A said...

wallawehhh..bole la belanja..hihi

Miss Fyra said...

beshnyeee awak , nak gak :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

pergh!
masyuk gak tuuu. >.<

share sini sket! :pp

nanie zainudin said...

waaaaaaa..untung laa...
nanie churp2 bru 20sen neh..hahaha

xcyber said...

Miss F.a : blanje dgn buat contest je la

xcyber said...

Miss Fyra : buat churp2 and rajin2 klik iklan rakan2 blogger yg lain =)

xcyber said...

LBC : share?? jom2 join my contest.. hadiah wang tunai..masyuk

xcyber said...

nanie : sabar2.. ia akan naik slow2 =)

Nancy Poh said...

fulamak..rezeki tak ke mana..jom lah share2 dgn kitaorang nie..heeee

xcyber said...

dah share dah dgn post2 sebelum ni

Obat Sakit 2011 said...

akan aku coba gan

GiveAsh said...

hahaha aku tak de duit lgi churp2..

xcyber said...

Obat : hehe cuba2.. best taw!!

xcyber said...

Give Ash : churp2 ni kena bnyak sabar.. dia masuk slow2..tp kna la rajin advertise and klik2

nanie zainudin said...

hik3..bile bace tutorial churp2 am..
bru nanie pahamm..
haha..thanx for dat tutorial meh~
^_^
(p/s:pnuh ksabaran)

xcyber said...

hehe same2..
tutorial pasal churp2 ni ade 2 x silap..
fisr register.. kedua banner

aqishah said...

love churp churp

SYAIDATUL AKMAL said...

Cmne nak buat ni ?

ANA FARHA said...

akak dah register.. tapi x wat papepun..

Nurfazilah Cipa said...

wah!!bestnye..cpt2 blnje:)

BeaN MorENo said...

wah bagus teruskan usaha

AkieZecky said...

wow.. churp2 sy lambat lagi nak leh cashout.. by the way saya tolong klik la jugak moga cepat sikit income awak naik.. hehe.. gud luck..

xcyber said...

aqishah : hehe same la kite.. love churp2 dr nuffnang

xcyber said...

Syaidatul : pls refer to my full tutorial.. u will know it better

xcyber said...

Ana : erm.. bila dah buat nanti bgtau la yer.. hebohkan kat fb jugak..sharing =)

xcyber said...

Burfazilah : hehe dtg cheras.. jom mcD

xcyber said...

Bean : Thanks ya bean =)

xcyber said...

Akie : Thanks.. okeyh tuk hargai ur klik i will klik ur back.. Arigatoo

shida saje said...

nak join HB lah..

xcyber said...

HB ?

kulop ludin said...

tak berape pandei la ngan benda nie...
hehe, kena stadi2...

xcyber said...

hehe skrg churp2 dah tingkatkan secure
1IP adress skali klik shj

SyedGraphiX said...

so,bila nak blanja syed?

kucarkacir said...

bohhh..jeles aku..

Amiera Hilton said...

wahhh masyukkkk

xcyber said...

syed : haha nak ke? mai sini mai!!

xcyber said...

kucaikacir : x yah jeles2.. nanti dia pun dpt gak =)

xcyber said...

amiera : sikit jer nihh

MiSsZ said...

jelesssssss2.. missz baru ciput jer.. malam ni missz dah sedekah kat sini...hehhe...jgn llupa rk.. sedekah kat missz gk..

p/s: windu kamu!!!

xcyber said...

InsyaAllah =)

Mamachia said...

jelesnya.....tahniahlah iya..

xcyber said...

Terima Kasih =)

wanacesh said...

sampai nilai brapa bole cash our kalo join churp2 ni,,(aku blm join lagi)