Saturday, April 9, 2011

Teknik Naikkan Earning Churp2


Maaf la aku x pandai pun churp2 nih smua tapi sebab ramai yg tanya camne aku 3 bulan jer dah boleh 2nd cash out so aku nak share la dgn korunk gak mcmmana cara aku so harap boleh la terima, kalau x leh pun buat2 leh terima je la ek ;P


SATU
Korunk kena ingat skrg churp2 dah buat sistem baru..pe nama ntah aku x ingat lew!! Sistem dia mcm nih, 1 kempen tuh cuma 1 IP adress je bleh klik, maksudnya kalau dia klik hari ni,esok,lusa untuk kempen yg sama, ia akn dikira skali jer, sy baik x yh buang masa nak klik banyak kali..klik kat org tuh skali cukup..kalau dia ada 4 kempen dlm blog dia, klik untuk hari tu dah cukup, tapi klik untuk kesmua kempen yg dia ade la..then nantikan kempen baru kemudian baru klik kempen yg baru tuh

DUA
Blog : korunk kan aku tengok ramai yg buat mcm nih, masuk shoutbox org ckp dah klik churp2 tapi padahl x klik langsung.. benda ni leh check.. kat blog boleh and ade mcm2 software tuk check ade org klik churp2 kite ke x.. So aku advise duit yg kita dpt tu nak guna tuk mkn and other else kan? so x yah la kita buat jahat mcm tu.. x halal rezeki yg kita dapat =) so masuk blog org yg ade churp2..klik churp2 sampai habis loading pastu close window baru ckp dah klik..harap2 mende mcm ni x kn terjadi ea ^_^

TIGA

Ada twitter kan? So twitter ni kalau yg x ramai follower aku rasa susah sikit la..dia guna stail yg sama iaitu klik jugak..churp2 ni kan kena klik jew =) x mcm nuffnang yg kna ada traffik yg maintain dan tinggi.Jadi kalau follower twitter korunk ada 100 ke atas boleh la kempen kat sana jugak.. just berkempen mcm biasa jer..mcmkorunk promote blog korunk kat fb tuh ^_^

EMPAT

Facebook..yang ni aku paling suka, tp aku dah x promote kt fb dah sbb aku x de masa la.. tapi kalau korunk yg friend kat fb 2-5ribu tu baik buat..mmg senang la org untuk klik korunk punya churp2..ni tips aku nk bg skit.. letak ayat tu bg power..pernah tengok org promote brg x? haa lebih kurang camtuh.. so letak ayat baik punya then baru letak link korunk kat blakang ayt tuh.. Contohnya : Nak tengok cerita paling gempak tahun ni tak? Klik sini : [letak la link korunk]

LIMA

Ada yang suka main forum x? mcm aku ni suka tapi x suka promote kat forum.. Erm kan kat bhg signature leh letak link? So korunk pandai2 la buat ea.. aku dah bg tips , so gunakan sebaiknya =)



Tu je kot..hehe ari ni income aku naik lg la =)
Naik kepada RM111.80
Thanks kpd yg sudi klik churp2 aku


TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

23 comments:

mia.lia said...

xsuke org yg soh klik blik..hehe
mksud sy bkn sy kdekut nk klik dia punye..tp xyh la pksa2..iklan tu kan untuk promosi..kalau dia mnat dia klik la

diyana said...

info yang memang berguna..saya dah bersemangat tok chup2...hehe ;))

xcyber said...

yerp sama like me la..
tapi bila dah ade org klik yg kena la klik dia balik tanda kita hargai dia jugak.. tanda terima kasih kat si dia =) tp kena la ikhlas

Ezay Hadry said...

jaga2 am..takut nanti de kes macam sesetengah blog kene potong cash sebab balas2 klik ni..dorung(nuffnang& churp2) marah n ada bukti sekali..sekadar ingatan untuk kita semua..btw gratz la dapat earning tinggi lagi..masyuk tu

xcyber said...

erm ezay pasal ni am dah tanya kat diorng.. kalau letak kat blog x pe.. jangan buat fraud klik.. fraud klik ni bnyak sngt2.. so salah satu dia letak kat shoutmix..mmg diorng dpt detect ..so hati2..

ZACK ENTRY said...

pembetulan untuk ayat ini

"x mcm nuffnang yg kna ada traffik yg maintain dan tinggi"

nuffnang ada 3 jenis iklan
1.dapat duit melalui klik iklan di blog
2.dapat duit dari BE(lagi tinggi trafik, lagi tinggi income naik)
3.CPA-dapat duit bila ada org deal melalui iklan di blog kita

trafik tinggi bukan faktor dapat BE, ia semuanya bergantung kepada pengiklan..

apapun selamat blogging..^^,

saya_arief said...

bukan click fraud kalau klik2 macam tu.?
:D

xcyber said...

haha klik skali x pe.. jgn klik bnyak2 kali ler.. fraud click = kesalahan klik

xcyber said...

zack : tq atas pembetulan tuh.. lepas nuff bukak CPA mmg BE dah susah nak masuk

Anime 4 Sale said...

x phm la ngan churp2 ni... kene letak banner cam nuff gak ker...?? klu paki nuff + chuurp2 dlm satu blog boleh ker...??

maklum la, sy budak baru belajar... har har har

Pirate said...

wah tahniah Adik Shahrul Amri.. byk tuh! Abg Pirate pong br belas2 hinggit jer

LiLy said...

try la join youthsays.sama macam churp2 jgk.1klik 20sen-40sen.. :) try la usha2 kt cni..
http://says.my/fairy88lily/invite

nur anis said...

baru je join churp2 ni..nak tanya, macam mana buat iklan churp2 kat tepi tu ek?

al fahani said...

mcm ni care plg mudah dn untung bnyk.
http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencangperhatian-kpd-27-pengguna-churp.html

Muhammad Helmi said...

tips yg mnarik dan bmanfaat...

neslO_ais said...

uih smart info ni :D

fromjarn said...

thank 4 tip.

Nawza said...

wah...tips2 yang menarik... bagus2..mesti ramai yang inging mengikut jejak langkah ko...

MyOnlineShop said...

salam.. bro cam ner nak letak gambar bagi center kat bahagian tepi (java/html).. mcm facebook page ko tu center je kat ruangan tepi. cm ner ek nak wt? mintak tnjuk ajr :-)

Adam Roslan said...

ini memang baik bro.

Blogger said...

If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you gotta watch this video
right away...

(VIDEO) Win your ex back with TEXT messages?

Blogger said...

Are you looking for free Google+ Circles?
Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by using Like 4 Like?

Blogger said...

QUANTUM BINARY SIGNALS

Get professional trading signals delivered to your mobile phone every day.

Follow our signals today & profit up to 270% daily.