Wednesday, January 26, 2011

Seronok =)

Gembira tul ari nih, masuk class dgn kerja smua dah siap..xde kna kluar class, x sangka lak before dis ok jer lect tuh..ari ni tetiba je mood x baik "sape x buat kerja sila keluar kelas sekarang" so ramai la kluar..hampir separuh kot, nasib baik la siap smua keje kalau x free2 jer muka kena "blacklist" dgn lect tuh..Haha, balik je terus member ajak gi mkn + tengok wayang citer "Faster" .. Ngee best ar citer tuh =)

Ni la citer yg kitaorng tengok tadi, best + gempak kot.. hehe suke dgn jalan citer die walaupun nampak kejam tapi still leh layan smpai habis..DIa bukan jahat mana pown just nk balas dendam untuk adik dia yg mati kat tgh penjahat2 yg x cukup moral tuh jer..Habis semua dia bunuh kecuali sorang laki yg tetiba jer jadi ALIM + TAUBAT..
Kalau rajin gi la tengok citer nih.. hehe

AM rajin gi tengok movie time ari rabu jer
Kat GSC !! haha sbb murah.. Kat T.S (RM7) dan kat Pavilion (RM8) jek =)

Coming soon movie : HAQ + I am no.4

Terima Kasih Sudi Klik Iklan Di Bawah :

17 comments:

~~su manje~~~ said...

salam...
cam ner nak buat gambar yg gerak2 cam dalam post tu ..
su manje suka la...leh ajarkan...?
serius nie...

sumanje@ymail.com

~~su manje~~~ said...

su dh simpan link blog kamu dalam blog su manje...

xcyber said...

sue ,
tgh mengingat balik la nie..
nanti am wat turorial k..

KUREKURE COMEL said...

best ek...tgu mgu ni la nk tgk..jeles...hehehe

xcyber said...

haha tengok la ari rabu
murah2!! hehe

CahayaCintaIlahi said...

wah besh ek.. nak p tengok gak la nt huhu ;)

hans said...

hahahaha
faster tu boleh tahan lah tapi cara dia bunuh simple sangat
so biasa2 jer la bagi den

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

~~su manje~~~ said...

maner nie tuan umah tak balas lagi komen su manje...em...su manje sabar menanti nie...
cara nak buat gambar tui gerak gerak.... harap tuan blog sudi beri tunjuk ajar ye..
thanks

FATIN SYAFIQA said...

Fatin stdy kat Tganu so tak dpt tgk wayang. Balik cuti je dpt tgk :(

xcyber said...

Fatin, nanti balik layan la puas2..
x pun download ajer =)

misSbLurRy said...

wooo aku suka cter mcm gini.......

xcyber said...

hehe kalu suke ape lagi..
tngok la..hehe

Anis Akhir said...

boleh gak nk tgk ni..:)
bulan ni tak gi tgk movie lg pun...

~~su manje~~~ said...

singgah lagi di hari jumaat...em..maaf kan su manje jika su menggangu..
em..tak sabar rasanya nak tunggu tutorial...
oklah su sabar menanti...
salam di hari jumaat dari sumanje..
tata..
~~~sumanje~~~

mis dulces said...

tadi nak tgk gak..tp dah terlepas...hukhuk...mls nak tgu midnight....

xcyber said...

ala mcm tu layan cd je la
tunggu dia kuar..x pn cetak rompak kn ade =)

Blogger said...

If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you need to watch this video
right away...

(VIDEO) Why your ex will NEVER get back...