Thursday, January 6, 2011

So Sweet =)


Ari ni ak x tau nk wat pe..
Online pun tuk cari kejer part time (malam) ..
Tp ok la..ade la tawaran kerja dgn bbrp pihak hehe..
And nanti malam mula la nak calling2 diorng tuh smua..
Moga2 ia dpt la kerja n leh la tampung ak tuk next sem, Aminn..
p/s : jgn malas2 AM, ni tuk kerjaya ko jugak kannnn...

Oit2, melalut sudahhh...
ni ak nak citer pasal tajuk ari nih.. "So Sweet"
sape2?? ak?? haha pe brg ak sweet2 nih smua..
Haha, xde maknanya..langsung x tercalon derrr..
Ni pasal blog yg ak tinjau baru tadi..
Nama blog ni : Irine Nadia Marcello =)
Ouchh.. giler sweet diorng, sweet couple tuh..
(couple ke? dah kawin ke?)
Ntah la, x dinyatakan la pulak tp mmg Hot giler2
dia punya follower pun dah hampir2 11K
11K la, bukan calang2 org leh ade follower bnyak tuh.. Haha.. giler r =)
Suke tengok picture diorng.. Haha smart photography lg tuh
Video plak? walaupun pedek2 tp smooth jer..laju n direct leh tngok
Apa pun ak salah sorang dia punya follower xD


P/S : Blog dia sngt menarik la
P/S : Bila la ak nk jadi mcm nih?? "Hah? Jgn kuat berangan sngt kwn, keja pun blom..Nk bg bini mkn pe? Mkn batu hari2 leh la" (kata jiwa ke-2 aku)

6 comments:

jomsantaisekejap said...

Kalau dah lebih daripada 5000 follower tu, kira status otai lah tu..Sy pun teringin nak jenguk blog tu...cari idea dan kongsi pengalaman dengan otai2...
Walau macam mana pun, blog anda ni pun apa kurangnya, tambah situ sikit sini sikit, campur dengan entry yang menarik, dah pasti tarik ramai follower nnt...mana tahu boleh cecah 5K?
Apa2 pun, keep in touch and salam santai. Good Luck dengan kerja part time anda.

Blog ke 388 " Jom komen-komen"

xcyber said...

smua org nk follower bnyak mcm tuh..
bkn dsebabkan tambah2 tu tambah ni jer..
yg penting is isi blog yg slamber + info2 menarik =)

Lina_Lin said...

blog irinie mmg best... :)

xcyber said...

tu la..
padat giler..
tiap2 masa rmai je yg masuk

amira afiqah bt mohd yusof said...

okay memang sweet :DDDDD

xcyber said...

hehe pic dia dgn bf dia tu sweet..
tu yg mampu follower 11k lebih skrg