Thursday, February 17, 2011

My Churp2 Dah Boleh Cash Out =)

(klik gambar jika nak besar)

Ni my first =)

Bukan from Nuffnang tp from Churp2..
Yg nuff dah bleh tebus gak tp lom naik2 lg kat page dpn..
x pe dia lom update lg kot..Sabar2 =)
tp ni sikit jer..Blogger lain ade yg 500+
Thanks..Cayunk churp2 sngat2..
Time kasih jugak kpd yg sudi klik2 my churp2
Korunk nak mcm ni gak??
Boleh je sbb ade 11 campaign lagi dr nuff..
Jom join ramai2 nak?

Nak join Daftar klik kat : SINI

Jika ada apa2 masalah/pertanyaan leh contact xcyber dekat :
FB : cyber_kdh@yahoo.com
Email : xcyber_kdh@yahoo.com
YM : xcyber_kdh@yahoo.com
atau kat my shoutbox =)

Tp churp2 ni kena kumpul RM100 bru boleh claim
Kalau nuffnang just RM50, thats the different =)

Eh lupe plak,
Time kasih jugak kpd yg klik my nuff =)
x de korunk x de la nuff ak aktif =)

Korunk baik tak?
Kalau baik sila la klik dua link kat bawah ni, x pakse =)

Link 1
Link 2

P/S : Thanks kat sape2 yg klik my nuff/churp2 pastu gtau kat shoutbox

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

51 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! da jejak 100 da tuuu,
thniah am! ^^

xcyber said...

hehe time kasih..
jom join ; http://www.churpchurp.com/xcyberlink/share/churpchurp-invite/

| cik azeya | said...

wah. belanjeee. haha.

nak dpt jugak. tp bile tah.

huhu

X_x

xcyber said...

dah join kan?
x lama lagi la tu

bubu ieQa said...

bole blanje nii. hehe :P

xcyber said...

ngee.. tak cash out pun lagi..
nk tunggu bila nk guna bru cash out

Ezay Hadry said...

thniah2 bro..wey scheduled tweets ko tk buat lg ke? hebat ea tk buat lg dh dpt $100..nk simpan ke cashout trus?

hawiz said...

tahniah...

xcyber said...

ezay : twitter x pernah ade.. just register..1 follower pun x de..adoii.. simpan kot..x guna lg right now

xcyber said...

hawiz : thanks ya

kakyong said...

brp lama ni dpt kumpul 100? tahniah.. kakyong punya ciput jer...

kasi tips sikit.. ;)

xcyber said...

kakyong : adeyh.. sbulan stengah =) lame kann?

nuruljannah sukhri said...

jeles ni.churp2 saya 20 sen x gerak2.bg ilmu skit.hehe

xcyber said...

bagi ilmu?
erm w8 my next tutorial k?

SyUhAdA said...

wah..
dah cashout..
thniah ye~!

klik ur churp2 n HB~

chayok~!

xcyber said...

ok thx.. i'll klik u back
rajin la dtg bace tuto kat sini ek..

x cash out lg..

My MiRa said...

jelesnyer

xcyber said...

Mira : ala.. akak pun akn mcm ni gak nanti kan? hehe.. ntah2 dah lebih kot

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...seronoknye...mina tumpang gembira skali la...hehehe

..@Re-miNt... said...
This comment has been removed by the author.
..AminZunaidi.. said...

wah..tahniah2..dh dpt cashout churp2..kte akn dpt apa yg kte bgi..
btul x..?

capristarsupernova.blogspot.com

CahayaCintaIlahi said...

awak tak paham la ape benda nye churp churp ni
die bukan under nuff gak ke?
adehh camne nak dapatkan rm100 tu?
bagi penerangan lanjut bole tak?

xcyber said...

kure2 : mina.. x nk join gak ke?

xcyber said...

Amin : yer btul..hehe kite akn dpt ape yg kite spatutnya dpt =)

xcyber said...

cahaya : x paham? mmg under nuff tapi yg ni dia main promote..kalau rajin promote kat fb or twitter lagi snng.. tp dia ikut ip adress..1 ip adress leh 1 kali je x kira la dia klik bnyak mana pn

Nurfazilah Cipa said...

wah!da ley bnje nih!huhuhuhu~cipa dtg bwk award~amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

xcyber said...

eheh award? owh ok..tengs

husna mukhtar said...

wah congrats. =)
semoga cepat kayo hehe

xcyber said...

cepat kayo??
hehe doakan la yer..

mira_nas said...

wah..syoknye..

CiK PoT 's said...

CIk Pot nye... cuma ada RM 0.60 jer churp2 ... jeleslah....

Zyash said...

Eh, cik pot pun ade kat sini..hehe..Wah..tahniah yer...Best2...!!

xcyber said...

mira : hehe.. dah cash out..tertekan mlm tadi =(

xcyber said...

cik pot : ala lama2 naik la..am mula2 pun mcm tu gak

xcyber said...

zyash : hehe..tengs ya, =)

Cikgu Den said...

masih rm0.20.tak gerak2.huhu...

return visit
KFC Orang Cacat

xcyber said...

cikgu, lama2 tu gerak la.. mcm am mula2 dlu pun cmtu gak

mian said...

wahh.orang kaye.bole mintak blanje ni.kekeke =)

xcyber said...

ape la sangat kan =)

zmah said...

Boleh lah belanja akak.

xcyber said...

kak zimah, blanje?
RM100 jer la..nk tunggu pun sbulan lebih lain la kalau RM1000 kak..hehe =)

Myvitrd said...

hebat memang hebat kamu promosi churp2 ni.. saya punya tak gerak2..huhu

xcyber said...

ala lama2 gerak la tue..

Qutiq Ishanee said...

dh bole lah banje qutiq mkn ni. huhuhu dgar lagu kt blog dia ni, wt qutiq rasa nk nanges makin bnyk lg je :'(

btw, qutiq publish iklan churp churp kt twitter je

xcyber said...

qutiq.. am kat twitter x publish langsung =( nak nangis?? syahdu ea?

bunga said...

sama2..hakhak..

xcyber said...

ok thanks

Redbloodsnow said...

whoaa! chaiyokkkk chaiyokkk!

xcyber said...

Hehe cayok2 to u jugak =)

Budak Botak said...

Alhamdulillah rezeki....

Blogger said...

QUANTUM BINARY SIGNALS

Get professional trading signals sent to your cell phone every day.

Follow our trades right now and make up to 270% daily.