Sunday, April 17, 2011

Blog Aku Tak Macam Web Ko!!


Yerp aku tau blog aku mcmmana
tak mcm web ko tuh
ade gadget mcm2
blog ak nih lambat loading ..
nyettt nyetttt nyettt nyettttt
haa tu dia bunyi blog yg sempottt mcm blog aku nih

Yerp aku tau gak
blog aku ni template pun x de
x mcm web ko tuh
belambak2 template sedia ade
catik2 blake ^_^

Yerp, aku tau blog aku ni x de pengunjung
tak macam web ko
sehari ta terkira brp bnyak visitor
beratus ribu? berjuta?
ntah lak..ko je tau


Yerp aku tau gak

blog aku tak mcm web ko
web ko ade gossip2 artis
ade berita hangat yg terbaru

Tapiii.. ni blog aku kan?
Ikut suka la aku nak letak pe
Ko ni mcm2 la Encik Google
Kedekut tul x nak letak blog aku carta atas kat google

Haha sory guys
tgh boring ni x tau nak tulis pew dah ;P

TERIMA KASIH SUDI KLIK GAMBAR DI BAWAH NI :

52 comments:

ainraus said...

hahahah. cool je entry ni. :)

Balkis said...

xjumpe nak shout kat mane..hee..
tp kate2 mu di belog ku memeranjatkan ku..hee..ingatkan ade buek saloh tadi..

snapdamoment.blogspot.com

:)

shezwan said...

aku ingatkan ko sound aku tadi.. haha.. its ok lor.. sume tu tak penting.. yang penting isi yang ko wat tu.. ngee.. ganbatte ne!! ^_^

cikkacak said...

serios tekejot baca post dkat shoutBox tadi . HOMAIGOD == HHI , entry paling otai Kacak penah jumpe ! AHAHA

cantekk said...

hai, singgah...
jumpe kt shoutbox org len tadik
haha aya, igt cam gado... ;)

HAJAR hasan said...

haha~ adakah ini sesi luahan perasaan? teehee~

deDetz said...

huahuahua~
ok apa kalau blog camni..
tak berat, laju loading!! hehe

tak payah letak banyak2..
neway, followed u..

check la berat blog awk kat entri ni

http://acededetz.blogspot.com/2011/04/jom-ringankan-blog.html

Budak Chomot said...

Heheh. Buat saspens je :D

Miss Bluepinkiey said...

giler ahhh....ingatkan cakap pasal sape la tadi!...hahahhaha...terbaik lah!...:D

zikeryhassan said...

blog aku tak mcm blog kau. lain org lain ragam. so no wonder blog kau dg aku tak sama :)

fendy said...

kalau kita ikhlas ber'blog,tak ada hal punya lah. :)

daydenk farah said...

adeiii, terkojut den. ingatkan ada buat salah td bila baca komen dekat shoutbox sye td, rupenye gimik jer. tehee. btw, cool gler la n3 ni :)

day_feda said...

perrgghh..tbaik la..mmg tsentap klu xbce smpi hbs..haha~~

l a l a , S h a h e i l a said...

taw xper, bila boring..mcm2 prasaan keluar..

Kiko Berdendang said...

Tepuk tepuk semangat...!!! aummmm

Kiko Berdendang said...

Tepuk tepuk semangat...!!! aummmm

josrevalution said...

haha...makin burink makin kreatif lah kow nie..huhu....

cara mudah dapat backlinks sebanyak 6,103,515,625!

NiNaBaNaNa said...

ceytt . igtkan ape tadi . . hehe
cool nye entry :)

Ainn Hazwany said...

hahahaaa.. terkojut den ! ingat marah tadi..
gilaaa cool entry ni !;)

Nazim Nasri said...

haha ade ade je

zharif fikri said...

sempoi entry ko brader . ayat mcm nak cari gaduh . haha

WeedBoys said...

blog aku xmcm web ko!!
eh silap, ko pn blog gak...
hahaha...

lady dayana. said...

hahah ingt marah td. cool lah weh :D

Fakhrul1409 said...

haahhhah..menarik entri ni! pe2 pun alexa rank tu highest dah tu.. :)

shahrihan said...

huhu..terkejut sy..ingt ape td..mrh kt sy ke ape..hehe
cool la beb..:)

Farah Shamsudin said...

tak kisahla tak mcm web saya pun. setiap orang lain caranya kan .. kan?

M a W a D D a H said...

hahahaha..mcm2 la xcyber nie...:p

aEn shAhirA said...

ingat nak marah tadi..huhu

Deekay Miaow said...

sangka marah..hehe...

MaiRa QuEeN said...

mmg la xsame..sebab blog maira xde hebat mcm am...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-budak-chomot-d.html

dtag..

Siti Nurazlinda said...

wahh !! blog awak tidak hebat macam blog linda ? haha, nampak nya linda kena tukar ayat la.

blog linda tak sehebat blog awak !!

oke kan kan ?

si ngokngek said...

tapi saya jelous blog awak ada header stail..nk jugak!!!!!!!!

combi said...

wahhhaaa. ingtkn marahkan combi tdi =p

Anitafasha said...

Relax2 bro.. Hikhik.. Owang len xkisah pon la.

Aliff Haikal said...

poyo lah syal. follower kau dah beribu pun nak sentap-sentap bagai . -,-'

sorry kau diterima !
:)

Aliff Haikal said...

poyo lah syal. follower kau dah beribu pun nak sentap-sentap bagai . -,-'

sorry kau diterima !
:)

Aliff Haikal said...

haha ! okayokay . saya gurau je konon ayat sentap

aNNa maRdHiaH said...

buat suspens je . huhu ...
anyway,follow sini . ziarah anna juga ea ...

~C-K-K~ said...

HAHA... sama la... dua2 guna blogspot...

shark said...

maroh kt sapo ler tue

LindaRahim said...

blog sy x mcm blog kamu...hihi...

noooorul said...

hehe..rendah diri...

saya_arief said...

eh2..
same lah bro blog kite.
gang ah.
:D

cpahniza said...

hahaha poyo! samala kita...belog aku pon ringan ja..xdak template2 iklan2 tah pa jadah g yg laen tuu...

putryteya said...

beshlah! lawak plak baca...
:D

Hafizuddin Jasmi said...

layannnnn entri ni :)

sayanakhiburan said...

Eh2... Boleh plak lawan mengate dengan google... Huhuhu... Nice entry beb! huhuh...

RM132.22 : Earning Dari Ipanelonline

aiEz said...

ayat gempak seyh,membuatkan aku tertarik2 datang sini..ingat gadoh pasal apa jer..hehe

http://ai3zarisha.blogspot.com/2011/04/queen-control-vs-drama-king.html

ayie said...

haha marah nampak..lek la bro~~ hehe

Nurul syahirah (-_-) said...

emosi tengok.. hehehe... jangan mare ye abg amri...

CikBulat said...

wah2!! ni emosi ke emosional? luls.. hahaha

cik zaza said...

kebosanan dalam emosi..hehe..cool meyh