Monday, January 24, 2011

DANIEL ADIE GIVEAWAY: Diary Motivation 2011

Wahh..dpt lagi GA,
kali ni ditag dari CIK AMNI (yg buat contest kami pose comey tuh)
time kasih bnyak2 ek..

X kanal pun sape Daniel Adie, tp lepas dpt tag nih trus gi blog dia
watpe? survey2 la.. sape die nih.. hehe
bagus2 1st time dia wat GA nih..
trus dpt smbutan mggalakkn dr follower die..
Tahniah ek am ucapkan =)

Nk join GA ni snng jer..

Syarat2 die :

1: Post 'A VERY SHORT, SIMPLE & CREATIVE' entry in ur blog under title:
2: Copy la banner kat atas nie n put it in ur entry. (x kesah la kat atas ke bwh ke)
3: Tag at least 2 bloggers (lg ramai lg bagus..sbb lg meriah la kot...)
4: Leave ur entry link/comment.
5: Jadi follower kpd DANIEL ADIE.. x nk jadi pun x pe.. dia ckp x kisah

Wow!! So caring la..
Dia wat GA tapi x follow blog die pn x pe

So, nk tag 6 org nih :

1) Opah
2) ku
4) Caer


Syarat 1 = DONE!
Syarat 2 = DONE!
Syarat 3 = DONE!
Syarat 4 = DONE!
Syarat 5 = DONE!

so? senang tak syarat2 die??
yg bertuah jer akn dipilih...so, best of luck ya..

p/s : copy paste je syarat2 die, x larat nak taip sbb class full 8 to 5 ari nih =(

12 comments:

nelly said...

gud luck !

xcyber said...

thanks =)

mrs.shafiq said...

terharuuuu weyh! thx weyh! HAHA nnty aku amek ok :) thx!!!!!! HAHA

xcyber said...

welcome =)

DanieL AdiE said...

Thanx 4 joining my GA..

Best of luck ya..

xcyber said...

Time kasih Daniel
suka suki sngt2 ^_^

KUREKURE COMEL said...

moge berjaye...

xcyber said...

hehe time kasih =)

Syafiq Rosli said...

all da best bro..

kalau rajin jom

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

xcyber said...

thanks bro..
okeyh..join ur club =)

Lulu caldina said...

good luck

xcyber said...

Time kasih Dina ^_^
Join la jugak yer..