Tuesday, January 18, 2011

T-Shirt Printing - Ingat lagi tak?


Ingat lagi post ni : T-Shirt Painting , Banner , Bisness Card Etc..

Ni nk citer pasal blog tuh
Tu blog member ak punya
Tp ak ade la tlg sikit2..dah x de keje kan
Ada org tanya ak gak, nape ak sanggup tlg die?

erm member punya pasal kan?
kalau korunk sanggup?
sure la sanggup kan.. dah org tu bnyak tlg kite time susah
jasa org jgn lupa, kalau boleh balas, balas balik..
selagi termampu kan..
so, harap2 business dia leh maju lagi pasnie

kalau x silap dlm minggu lepas kot ak post pasal blog tuh
kat sini just nk inform blog tu dah diupdate sikit..
sbb kalau x bg inform ramai yg x tahu kan?

rata2 user2x blog suka baca new post
sebb nak tau benda2 yang baru..kan kan?

and jrg sngt bace post2 yg dah lama,tul tak??
ari tuh rmai yg asyik tanye x de contoh pic ke?
so kali ni dah ade pun contoh2 kat situ
baru je diupdate k, baru jer 11pm tadi
ramai yg email nak contoh2 , list harga n mcm2 la
mcm tu baru la happy kan
ade feedback balik =)

Ni blog tuh : http://sixshop-service.blogspot.com/

p/s : Teruskan usha kat situ k =)
p/s : So, bagi sape2 yang berminat untuk buat tempahan baju,bisness card atau banner (perniagaan) boleh la masuk SINI ..
p/s : kalau rajin follow terus k =)

14 comments:

cik Ladies said...

suka t-shirt painting :)

xcyber said...

erm..
rajin2 la singgah k

cik Ladies said...

nak pi blog tu .. tp esok pg la .
huwaa ~~ da ngntok sih.
tak larat nk bw da .. :)

xcyber said...

hehe x pe..
ti ade masa lapang jenguk la
bila2 pun x pe.. =)

syrupmasin said...

waaa..baek nih tolong kawan..bagusss :)

FATIN SYAFIQA said...

wah thanks info!

xcyber said...

syrup : hehe nama pun kwn kan =)

fatin : same2..

Eazy Izzuddin said...

bgs2...
ngah survey2 gak ni xD

KUREKURE COMEL said...

bgus dpt member cni...mina try usha ek...

xcyber said...

erm.. try la usha2 k

Ibrahim Ismail said...

semangat persahabatan yang tinggi =)
like it much!

xcyber said...

hehe..
thanks you so much

ijam ismail said...

OK..NK TERJAH NI...TOING3...
HEHE
=D

xcyber said...

terjah la..
smpai terduduk pn xpe